O nama

O nama

Više o Nikolioni, njezinim znanjima, vještinama i kompetencijama

Nikolina Miković, bacc. Physioth je profesionalni fizioterapeut i kineziolog s dugogodišnjim iskustvom.

Već s navršene 3 godine života upisuje plesni tečaj za predškolski odgoj gdje otkriva svoju naklonost prema sportu i rekreaciji. S navršenih 10 godina života upisuje baletnu školu (OŠ za balet i ritmiku u Zagrebu) te je uspješno završava u predviđenom roku. Paralelno s baletnom školom nastavlja pohađati plesni studio Modus u kojem do 20. godine života kontinuirano pleše te ostvaruje odlične rezultate na domaćim i međunarodnim natjecanjima u kategorijama solo, duo, male grupe od 7 plesača te velike grupe do 24 plesača. Bila je svjetska viceprvakinja u show dance-u. Nakon toga nastavlja plesnu karijeru u Zagrebačkom kazalištu mladih (ZKM-u) u kojem se ostvaruje u raznim plesnim predstavama. 

Bez obzira na brojne obaveze uspješno završava osnovnu školu te upisuje Sportsku gimnaziju u Zagrebu. Nakon završetka srednje škole upisuje Zdravstveno veleučilište u Zagrebu, smjer fizioterapije te se nastavlja baviti plesom. Nedugo nakon završetka studija fizioterapije upisuje Kineziološki fakultet u Zagrebu, SCIT-smjer za fitnes koji je i dalje u tijeku.

Uz sve navedeno, položila je mnogobrojne certifikate kao što su: manualne limfne drenaže; dinamičke neuromuskularne stabilizacije A (u daljnjem tekstu: DNS), DNS B, DNS C, DNS Skills Course on Scoliosis; neurokinetic therapy.

Paralelno sa studijem fizioterapije, svoje znanje je upotpunjavala kod raznih fizioterapeuta po sportskim klubovima i ponekim poliklinikama/studijima. Nakon završenog studija, a u svrhu polaganja stručnog ispita, obavlja staž u Poliklinici za reumatske bolesti, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju dr. Drago Čop te u KBC Sestre milosrdnice.

fitness
masaža